Naše vyvařování
Malá ukázka:
Katův šleh s hranolkami a oblohou - na to, že jsem ho zkoušeli poprvé se celkem povedlo, až na to, že to bylo dost pikantní.
Velmi oblíbené a trošku pracné sušenky. Mají velkou výhodu, že nejsou zas tak moc sladké. Kdo je ochutnal, chtěl hned recept
Pizza - dělám pouze z vlastnoručně vyrobeného těsta. Většinou dělám pizza "na přání" a každý si může říct s čím by si ji dal. Proto obvykle jich dělám tak 4 (ale už se mi i stalo, že jsem jich udělala 7. I druhý den je moc dobrá, ale čerstvá je čerstvá.
Chlebíčky s vlašským salátem - nemám ráda kupovaný vlašák, proto si dám tu práci navíc a radši si ho udělám podle chuti. Je tak oblíbený, že v období Vánoc dělám dvojtou dávku
Krůtí prsa s pomeranči a oblíbené zapečené brambory.